Een beeld zegt meer dan 1000 woorden
23 mei 2018 

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. En daarom deel ik graag een filmpje met je, waarin ik uitleg en laat zien hoe de werkwijze bij Leef² eruit ziet. Dit is slechts 1 impressie en uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Dus kom gerust langs om kennis te maken! Maak wel even eerst een afspraak met me. 

Bekijk het filmpje hier:

Over de schrijver
Mijn naam is Shane, ik ben holistisch psycholoog en eigenaar van Leef Kwadraat. Ik houd me bezig in mijn eigen praktijk voor het begeleiden van mensen die individueel of gezamenlijk aan de slag willen. Bovendien bied ik online cursussen aan en ondersteun ik mensen actief in het ondersteunen van hun gezondheid met essentiële oliën. Ik voel passie, liefde en bevlogenheid in het werk dat ik doe.
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down