Ontdek je ware ik

Of je nu meer over jezelf wilt leren, of dat je zoekende bent naar jouw rol binnen het werkzame leven, de CoreValues Index (CVI) is een krachtig instrument om je op weg te helpen. Je leert het DNA van jouw persoonlijkheid kennen en hoe je deze beter kunt begrijpen. Hiermee krijg je inzicht in hoe je relaties thuis, op het werk en/of op school kunt verbeteren. 

De CVI is meer dan zomaar een persoonlijkheidstest. Deze test omzeilt jouw persoonlijkheids- en gedragsfactoren, om zo jouw aangeboren en onveranderlijke kern in kaart te brengen. Het geeft inzicht in de kernwaarden die een persoon heeft, waar men bevlogen van raakt, voorkeur voor communicatiewijze, energiegevers en –vreters, en meer. Het kan ingezet worden voor persoonlijke ontwikkeling, psychische klachten, loopbaanbegeleiding en re-integratie. Als je weet hoe je in elkaar zit, kun je ernaar gaan handelen en controle (terug)pakken over je eigen leven!

Wil jij hier hulp bij?

 • Ik wil weten hoe ik nou écht in elkaar zit.
 • Doe ik wat ík wil, of doe ik wat de ander wilt?
 • Ik weet niet meer wat ik wil in mijn carrière.
 • Ik twijfel of mijn functie wel iets voor mij is.
 • Ik blijf herhaaldelijk last hebben van overbelasting / burn-out verschijnselen door mijn werk.
 • Waar ben ik goed in en wat kan ik beter aan een ander overlaten?
 • Ik heb een ‘x’ aantal jaren gedaan waar ik goed in was, maar ik vind het eigenlijk helemaal niet leuk.
 • Ik zit in een reïntegratietraject Spoor 1 of 2.
 • Ik mis plezier in mijn werk.
 • Ik meld me vaak ziek op mijn werk.
 • Ik wil aan mijn persoonlijke ontwikkeling werken.
 • Wij willen met onze kernwaarden inzicht krijgen in onze relationele patronen.

Uiteraard zijn er nog genoeg andere redenen denkbaar, waarvoor de CVI waardevol zou zijn. Neem gerust contact op om even af te stemmen.

Over deze consulten

Uniek meetinstrument die inzicht geeft in aangeboren eigenschappen i.p.v. aangeleerde eigenschappen
De test en de uitgebreide (betaalde) rapportage zijn in het Nederlands.
De test is standaard gecombineerd met een consult van 1,5 uur.
Een traject n.a.v. de CVI is mogelijk (gemiddeld 4-6 sessies)
De vervolgconsulten komen in aanmerking voor vergoeding. Het eerste consult komt niet in aanmerking voor vergoeding. Vaak is financiering vanuit de werkgever ook mogelijk.

Proef van de CVI met een gratis trial

arrow_drop_up arrow_drop_down