De kracht van de natuur, in één druppeltje

Als je ergens last van hebt, of dat nu is van je lichaam of geest, kan het wenselijk zijn om een middel te gebruiken ter ondersteuning. In het reguliere gedachtegoed gaan we daarvoor naar de dokter. We vertellen waar we tegenaan lopen en dan komt er een advies uitrollen.. Of niet. Want helaas komt het meer dan eens voor, dat er geen oplossing voor je aangedragen wordt en je achterblijft met je klacht. En als er wel een advies gegeven wordt, wil dit ook niet zeggen dat het een advies is waar je iets mee wil of kan.


Ik vind de medische wereld fantastisch en ben er heel dankbaar voor. Maar ik zie ook de beperkingen. Er zijn een hoop mensen die tussen wal en schip vallen, omdat de aangeboden oplossing niet onvoldoende werkt, teveel bijwerkingen geeft of niet goed voelt. En dan?

Ik heb een alternatief voor je! Iets wat helemaal natuurlijk is, veilig te gebruiken is en waar jij volledig eigen regie over hebt! Ik heb zelf al geweldige effecten mogen ervaren en ook al vele andere mensen de effecten mogen laten ervaren. Het gaat om essentiële oliën.


Essentiële oliën zijn natuurlijke bestanddelen van planten, die wij als mens (en dus natuur) kunnen benutten voor gezondheidsdoeleinden. De oliën bieden ondersteuning aan de fyieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid. Je kunt ze op verschillende manieren gebruiken en voor alle leeftijden en toestanden inzetten. Hiermee kan ik jou een extra optie bieden naast de reguliere middelen. Ik zeg extra, omdat het een het ander niet per se uitsluit. In sommige gevallen kies je liever voor één van de twee, in andere gevallen combineer je de mogelijkheden voor het ultieme resultaat! Het belangrijkste van alles: jij kiest wat voor jou het fijnste voelt!

 

Wil jij hier natuurlijke ondersteuning bij?

 • Ik heb heel erg last van mijn hormonale cyclus.
 • Ik ervaar schommelingen in mijn stemming.
 • Ik heb last van chronische pijnklachten.
 • Ik voel me vaak extreem vermoeid.
 • Ik heb veel moeite om in slaap te vallen en/of door te slapen.
 • Mijn kind heeft last van doorkomende tandjes.
 • Ik heb moeite om me te kunnen concentreren.
 • Ik ervaar voortdurend stress.
 • Ik heb last van een onrustige huid.
 • Ik zou mijn weerstand wat sterker willen maken.
 • Ik raak heel snel overprikkeld en kan moeilijk mijn grenzen stellen.
 • Ik heb moeite om te aarden.
 • Ik heb heel erg last van mijn darmen.

Zoals je ziet is er een veelheid aan mogelijkheden met de essentiële oliën. Ik ben ervan overtuigd dat ik samen met jou ook iets kan vinden voor jouw uitdagingen. Ben jij nieuwsgierig? Neem dan contact met me op!

Over deze oliën

Hoog kwalitatieve oliën van DoTERRA
Voor alle leeftijden, voor alle toestanden
Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel
Natuurlijk, veilig en betaalbaar
Mij als jouw persoonlijke coach om het optimale uit de oliën te halen

Essentiële oliën van DoTERRA

Ik heb een hele zoektocht doorgemaakt naar het meest geschikte merk van essentiële oliën. DoTERRA is het meest kwalitatieve en transparante merk dat ik heb kunnen vinden en ik kan dan ook met overtuiging zeggen dat onze oliën de beste zijn! Ik heb een masterclass ontwikkeld die je gratis kunt volgen. Ik vertel je hier meer over wat essentiële oliën zijn, hoe ze werken, hoe je ze kunt gebruiken. Bovendien neem ik je mee in de top 10 oliën en vertel ik je hoe je deze oliën ook in huis kunt halen.

Haal jouw olietjes nu in huis en start het olie avontuur!

arrow_drop_up arrow_drop_down