Holistische psychologie on demand

Wees je eigen holistisch psycholoog!

  • Online omgeving met meerdere cursussen en modules
  • Toegang tot mijn schatkist aan kennis en kunde
  • Heel veel theorie, voorbeelden en oefeningen
  • Exclusieve community om te herkennen, delen, inspireren
  • Toegankelijk via internet én een app
  • Op jouw favoriete locatie & op jouw eigen tempo
  • Leer body & mind in balans te krijgen
  • Leren hoe het werkt en ervaren dat het werkt

Holistisch

Cursussen met aandacht voor jou als geheel, met fysieke en mentale gezondheid en een combinatie van begrijpen en doen.

Breed en diep

De cursussen zijn breed opgezet met veel informatie. Maar ook neem ik je mee de diepte in, naar jouw kern!

Laagdrempelig

Iedereen kan deze cursussen volgen. Je hoeft er geen achtergrondkennis of voortraject voor te hebben doorlopen.

Veilig aan jezelf werken

Het is echt een enorme stap om te herkennen en te erkennen dat je vastloopt. En dan moet je nog de juiste hulp vinden.. En dat kan eng zijn, want je moet je zomaar openstellen naar een vreemde. Het kan lastig zijn, want waar doe je goed aan. En dan moet het ook nog ergens in je drukke agenda in te passen zijn. Daarom is online therapie in de vorm van modules dé uitkomst. Jij bepaalt waar, wanneer en hoe lang!

Online cursussen

Allerlei verschillende cursussen en verschillende thema’s. Middels deze cursussen help ik je stap voor stap om meer grip te krijgen op jouw body & mind. 

Volledige regie

Waar wil je zijn? Hoe laat heb je tijd? En hoe snel wil je gaan? Het is helemaal aan jou. Jij hebt volledige regie en bent niet meer gebonden aan andermans agenda of tempo.

Duurzaam

Ik ga voor blijvend effect! Geen snelle trucjes, want zo snel als het werkt, zo snel neemt de werking ook af. De stof is volledig toe te passen op jou. Zo wordt de transformatie eigen en dus duurzaam!

Toegang via internet

Je hoeft geen programma te downloaden. Alles is in een overzichtelijke omgeving op het internet vindbaar. Het enige wat jij hoeft te onthouden is een wachtwoord!

Toegang via een app

Altijd snel via je telefoon toegang tot alle content en oefeningen. Zo heb je onderweg, op je werk of waar dan ook je oefeningen paraat.

Exclusieve community

Via een exclusieve community kom je in contact met andere cursisten, kun je over situaties sparren (publiekelijk of in een privéchat), kun je opdrachten delen en volgen en krijg je feedback van mij op je vragen en opdrachten!

Online cursusaanbod

null


null

De taal van jouw lichaam

Deze cursus is dé basis voor mijn body en mind benadering. Je leert de taal van jouw lichaam kennen middels theorie en oefeningen. Jouw lichaam bezit een schat aan informatie. Ontdek en ontcijfer deze informatie en ga jezelf écht begrijpen!

Introclass essentiële oliën

De natuur geeft ons een cadeautje, waarmee wij onze fysieke én mentale gezondheid op een veilige en effectieve manier kunnen ondersteunen. Ontdek de wereld van de natuurlijke geneeskunde en pak de regie over jouw welzijn! Deze introclass bied ik je gratis aan.
Het aanbod van de online cursussen zal met de tijd steeds meer uitgebreid worden. Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste cursussen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.
arrow_drop_up arrow_drop_down