Een warme, huiselijke praktijkruimte huren?

Ben jij op zoek naar een fijne praktijkruimte voor parttime huur? Dan heb ik wat voor je!

Ontvang je cliënten in een warme en huiselijke ruimte, aangekleed met warme kleuren, een tapijt en een 'huiskamer'-uitstraling. Er is een prettige zithoek ingericht, waar de ruimte is gecreëerd voor een open en ontspannen gesprek. Bovendien is de praktijkruimte groter dan de standaard spreekkamers, zodat je jouw cliënten letterlijk de ruimte kan bieden om te ontdekken, te voelen en te bewegen

Er is ruimte om een behandelbank te plaatsen. Er is geen plaats om deze te stallen, dus je zult de behandelbank met je mee moeten nemen. Er staat water, thee en koffie tot je beschikking en er is een internetverbinding waar je gebruik van kunt maken.

Locatie

Leef² houdt praktijk in het EMMA-gebouw, in Tilburg Reeshof. EMMA staat voor ‘Even Meer Menselijke Aandacht’. We besteden hier aandacht aan wat men nodig heeft en proberen gezamenlijk met alle hulpverleners die praktijk houden in dit pand, te kijken hoe we elkaar kunnen ondersteunen een aanvullen. Er zijn diverse disciplines aanwezig in het pand en we willen elkaar enkel aanvullen. Er is geen plek voor concurrerende partijen, dus onderzoek even of je niet in het vaarwater van onze collega's zit op www.emmatilburg.nl. Zie jij jezelf als directe aanvulling op mijn hulpverlening? Dan sta ik zeker open voor een samenwerking en mag je bij mij onderhuren.

Toegankelijkheid en bereikbaarheid

Het pand is niet te missen. Het is een knalrood pand, met aan de buitenkant grote letters EMMA. Er is meer dan voldoende GRATIS parkeerruimte, aan de zijkant van het pand. Vanaf het parkeerterrein loop je zo het terrein van EMMA op, waar met grote letters INGANG staat boven de deur. Het pand is rolstoelvriendelijk; rolstoelvriendelijke toegang en lift. De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping. Als je het trappenhuis of de lift uitkomt, is het direct de gang vooruit, de klapdeur door en dan de tweede deur rechts. In de hal is genoeg comfortabele wachtruimte. 

Ook met het openbaar vervoer is Leef² bereikbaar. Er is een bushalte op 400m loopafstand, dit is bushalte Lemmerstraat.

Zie jij jezelf al helemaal zitten?

arrow_drop_up arrow_drop_down