Een warme, huiselijke praktijkruimte

De praktijkruimte van Leef² is geen standaard spreekkamer. Aangezien ik een geheel eigen visie heb op welzijn en gezondheid, heb ik ook mijn praktijkruimte hierop aangepast. Ik vind het belangrijk dat men zich op zijn/haar gemak kan voelen. Een ‘klinisch’ witte spreekkamer past hier niet bij. Daarom heb ik mijn spreekkamer aangekleed met warme kleuren, een tapijt en een ‘huiskamer’-uitstraling. Je zult geen bureau vinden in mijn spreekkamer. Er staan comfortabele bankjes, zodat we ontspannen een gesprek kunnen voeren. Bovendien is de praktijkruimte groter dan de standaard spreekkamers, zodat ik jou letterlijk de ruimte kan bieden om te ontdekken, te voelen en te bewegen

Locatie

Leef² houdt praktijk in het EMMA-gebouw, in Tilburg Reeshof. EMMA staat voor ‘Even Meer Menselijke Aandacht’. We besteden hier aandacht aan wat men nodig heeft en proberen gezamenlijk met alle hulpverleners die praktijk houden in dit pand, te kijken hoe we elkaar kunnen ondersteunen een aanvullen, zodat jij de beste zorg krijgt. 

Toegankelijkheid en bereikbaarheid

Het pand is niet te missen. Het is een knalrood pand, met aan de buitenkant grote letters EMMA. Er is meer dan voldoende GRATIS parkeerruimte, aan de zijkant van het pand. Vanaf het parkeerterrein loop je zo het terrein van EMMA op, waar met grote letters INGANG staat boven de deur. Het pand is rolstoelvriendelijk; rolstoelvriendelijke toegang en lift. De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping. Als je het trappenhuis of de lift uitkomt, is het direct de gang vooruit, de klapdeur door en dan de tweede deur rechts. In de hal is genoeg comfortabele wachtruimte. 

Ook met het openbaar vervoer is Leef² bereikbaar. Er is een bushalte op 400m loopafstand, dit is bushalte Lemmerstraat.

arrow_drop_up arrow_drop_down