Samen voorzien we meer mensen van goede zorg

De zorg voor jou staat voor mij op nummer 1. Dat betekent dat ik op alle fronten probeer mee te kijken en te denken waar jij bij gebaat bent. Zo kan het zijn dat we een oorzaak vinden voor een fysieke blokkade, maar er samen niet in slagen om deze blokkade op te heffen. Dan moeten we verder kijken dan mijn expertise en onderzoeken wie het wel kan, waarna we jouw proces samen verder kunnen oppakken. Ik stuur je niet zomaar weg met het advies om het zelf maar ergens anders op te lossen. Nee, ik werk samen met andere hulpverleners, want ik geloof in het bundelen van kracht. Samen kunnen we jou het allerbeste zorgpakket bieden. 

Taylor Protocols

In samenwerking met Taylor Protocols kan ik diverse programma’s aanbieden rondom de CoreValuesIndex™ (CVI). Ik ben CCP gecertificeerd, wat inhoudt dat ik getraind ben om de CVI toe te passen op individueel niveau. Dit doe ik dan ook geheel zelfstandig. Ik heb alle materialen in huis om ieder op de beste manier te begeleiden met dit instrument. Aanvullend verzorg ik in samenwerking met Taylor Protocols ook trainingen op team- en organisatieniveau.

Met Kimberley

Zorg met aandacht, het zit kennelijk in de familie. Mijn vader, broer en zussen zitten allemaal in de gezondheidszorg. Mijn oudste zus, Kimberley Roerdink, heeft tevens een eigen psychologiepraktijk. We werken ‘apart together’. Dat betekent dat we beiden een geheel eigen praktijkvoering hebben, maar wel nauw samenwerken. Complexe casuïstiek kunnen we gezamenlijk oppakken. Onverwachte uitval kunnen we bovendien van elkaar ondersteunen. En als we denken dat je als cliënt meer op je plek bent bij de ander, zullen we dat ook bij jou aangeven, zodat jij de zorg krijgt die je verdient. De praktijk van Kimberley heet ‘Met Kimberley‘. Zij is als systeemtherapeut gespecialiseerd in gezinstherapie met expliciete kennis en affiniteit met opvoedkundige vraagstukken en problematiek rondom zwangerschap, bevalling en ouderschap.

Stichting Ik ben mezelf

Ik heb Marije Berkelaar, oprichter van de stichting, leren kennen als eerste medicijnvrije huisarts. Marije is voorvechter van medicijnvrije gezondheidszorg en streeft op verschillende manieren haar missie na. Zelfontdekking en -realisatie streeft ze na middels echte aandacht voor het individu en de individuele behoeftes. En hier voeg ik mezelf natuurlijk volledig toe, aangezien ik ook sta voor unieke aandacht. Bovendien werken Marije en ik ook samen als het gaat om de medicijnvrije zorg. We proberen samen de essentiële oliën van DoTERRA breed te verspreiden.

DoTERRA

DoTERRA heeft prachtige producten, in de vorm van essentiële oliën. Deze natuurlijke, veilige en plantaardige oliën helpen mij en vele anderen om de regie over het welzijn te pakken. Ik vind dat iedereen deze 'plantmedicijnen' in huis moet hebben, net zoals we allemaal een EHBO-kitje hebben. Zo kunnen we onszelf in de primaire zorgbehoefte voorzien. We hebben weer een keuze, opties. Gezondheid in eigen hand, zowel fysiek als mentaal. Zeg nou zelf, dat willen we toch allemaal?

Balans portaal

Balans portaal is een platform waar men hulpverleners en hulpprogramma's kan vinden om te ondersteunen bij burn-out en stressklachten. Ik werk samen met hen om meer mensen met de juiste hulpverlener in contact te brengen.

arrow_drop_up arrow_drop_down